V nedeljo, 9.12.2018, je v Žireh potekal tretji turnir za najmlajše floorballiste. Insportovci so prvič nastopili v novih dresih in na prvi tekmi prepričljivo zmagali, na drugi pa, prvič v letošnji sezoni, doživeli poraz.

Prva tekma proti ekipi Polanska banda B se je začela s šestimi hitrimi zadetki v mreži Poljancev. V nadaljevanju tekme so Ločani le še povečali svojo prednost. Na tekmi so se izkazali prav vsi naši cicibani in pripomogli k visoki zmagi Insporta.

Druga tekma proti prvi ekipi Žirovcev je že na papirju veljala za precej težjo. Žirovci so že dobro uigrana ekipa in naši fantje so se zavedali, da tekma ne bo lahka. Vseeno so v uvodnih minutah pokazali odlično igro in po slabih desetih minutah vodili z rezultatom 4:0. Žirovci so se v igro vrnili s štirimi hitrimi zadetki in po koncu prvega polčasa je bil rezultat izenačen. V drugem polčasu je obramba naših delovala nekoliko nezbrano kar so igralci iz Žirov spretno izkoriščali in prešli v zanesljivo vodstvo. Na koncu so zasluženo zmagali z rezultatom 5:9. S štirimi zadetki za Insport se je na tekmi izkazal Miha Triler.

Našim cicibanom čestitamo za borbeno igro in jim želimo veliko sreče v nadaljevanju sezone. Naslednji turnir je na sporedu 20.1.2019 na domačem Podnu. Navijači lepo vabljeni. 🙂

Insport U9 : Polanska banda B U9 – 14:1

Insport U9 : Žiri A U9 – 5:9

img_7165