Ločani so v razširjeni mednarodni ligi treh narodov v rednem delu zabeležili 12 zmag.

 

Po sobotni domači zmagi proti celovškemu KAC (13:9) je jasno, da bo Insport prvi del regionalnega tekmovanja končal na najvišji stopnički. Aktualni prvak v letošnji sezoni ni bil tako superioren kot lani, kar gre tudi na račun madžarskih ekip, ki so močno okrepile IFL in poskrbele, da na zaključnem turnirju ne bo nobenega avstrijskega moštva. Final four, ki bo odigran 14. in 15. marca v Beljaku, bo prvi dan postregel s polfinalnim obračunom Phoenix Fireball : Komarom (oba Madžarska) in Insport : Borovnica. Da prvo mesto po rednem delu ne prinaša nobene prednosti, govori tudi dejstvo, da je Borovnica edina ekipa, ki je letos dvakrat premagala Ločane. Veliko neporavnanih računov torej …

Rezultatsko manj uspešni so bili v Insport B, kjer so ravno v zadnjem krogu tesno izgubili v Ljubljani in bodo igrali le še tekmi za 6. mesto. V boj za končnico sta napredovala Brlog in Olimpija, ki se bosta v enokrožnem sistemu pomerila še z Insport A, Borovnico in Polansko bando. Najboljše 4 ekipe napredujejo na Final Four, ki bo v Gorenji vasi 17. in 18. aprila.

Prvič v zgodovini so se v dresu Insporta predstavila tudi dekleta, ki so si z odličnimi igrami v pokalu Slovenije priborile srebrno odličje

Dobro kaže tudi našim “nekdanjimi profijem” iz Insport Outsport, ki so pred domačim turnirjem DP v malem floorballu, ki bo v dvorani Poden 8. marca, na 2. mestu in imajo karto za sklepni turnir že nekaj časa v žepu.

Že “tradicionalno” so naslov med mladinci osvojili floorballisti Insporta, medtem pa gredo proti koncu tudi tekmovanja v preostalih mladinskih selekcijah. Več pa s klikom na POVEZAVO.