Minuli konec tedna so bili naši fantje ponovno v polnem pogonu. Prvi so na parket stopili člani prve ekipe v 1. SFL in se pomerili s Polansko bando, člani 2. ekipe so slavili na Trati, U16A pa je ponovno visoko premagala tekmece.

Srečanje v 1. SFL je bilo dolgo časa precej izenačeno, ne ena ne druga ekipa si ni uspela priboriti posebne premoči na igrišču. Šele v tretji tretjini je našim fantom, po nekaj napakah v obrambi, zmanjkalo koncentracije, kar so tekmeci iz Poljanske doline kaznovali z zadetki. Na koncu so zadeli še v prazen gol, saj smo skušali ujeti priključek s šestim igralcem, in tako postavili končni rezultat 5:8 za Polansko bando.

 

Sledili so člani dveh ekip U16 na mladinskem turnirju v Mojstrani. Člani Insporta U16A so dvakrat visoko zmagali, njihove nove štiri točke niso bile pod vprašajem v nobenem delu turnirja, na drugi strani so mlajši Insportovci U16B pokazali dobro igro in enkrat zmagali in enkrat bili poraženi.

Zadnji so palice s tekmeci prekrižali člani druge ekipe v 2. SFL. Polycom Brlog jih je “gostil” v dvorani na Trati, kjer je bila tekma napeta in dokaj izenačena, a vendar tudi zelo športna. V drugi tretjini so naši junaki uspeli povečati prednost, bili zelo nevarni za gol nasprotnika, imeli nekaj izredno lepih priložnosti, a žogica nekako ni hotela v mrežo. Na koncu sta tekmo dejansko odločila Blaž in Gorazd Tomc, ki sta z lepima zadetkoma naši ekipi priborila dovolj udobno prednost, da so Polycomovci, kljub z večjim pritiskom na naša vrata v zadnjih minutah, vseeno ostali praznih rok. Končni rezutat – 3:4 za Insport.
1. SFL, 27.2.2106 – Poden
Insport – Polanska banda 5:8

2. SFL, 28.2.2016 – Trata
Insport Mladi – Polycom Brlog 3:4

U16, 28.2.2016 – Mojstrana
Olimpija U16B – Insport U16B  7:10
Olimpija U16A – Insport U16A   2:13

Insport U16B – Žiri U16  4:6
Insport U16A – Žiri U16  12:1