1.SFL, Škofja Loka 19.9.2020

FBK Insport Škofja Loka 13 : 4 FBK Polanska Banda

STATISTIKA TEKME

Strelsko razploženi Ločani v svoji domači dvorani niso pustili nikakršnih presenečenj rivalov iz Polanske doline. Celo tekmo so Insportovci držali pobudo in kontrolirali tekmo z varno razliko prednosti v golih.
Insport je tako v letošnji različici 1. slovenske floorball lige neporažen in po koncu rednega dela zaseda prvo mesto na lestvici. Turnir najboljše četverice bo odigran ta konec tedna v športni dvorani osnovne šole Gorenja Vas. V petek Ločane čaka boj proti vedno borbeni FBK Olimpiji, ki je po rednem delu lige zasedla četrto mesto. V soboto pa se spored nadaljuje s tekmo za tretje mesto in finalom.
Turnir najboljše četverice 1.SFL
Športna dvorana Gorenja Vas
Petek, 25.9.2020
18:00, Polfinale 1
FBK Insport Škofja Loka : FBK Olimpija
20:30, Polfinale 2
FBK Polanska Banda : FBC Borovnica
Sobota, 26.9.2020
15:30 Tekma za 3. mesto
18:30 Finale
DVORANA JE ZA GLEDALCE ZAPRTA, je pa organizator dogodka, FBK Polanska Banda, v sodelovanju s FZS pripravila prenos vseh tekem, ki bo na voljo tukaj (Facebook stran FBK Polanska Banda).
To bo tudi zadnje dejanje floorball sezone 2019/20 (glej naslednji odstavek), ki se je zaradi krize z virusom COVID-19 razvlekla za skorja pol leta. Vabimo vas, da torej še zadnjič v tej sezoni stisnete pesti za Insport, tako ali drugače, in jim tako pomagate pri branjenju naslova državnih pravkov.
PA ŠE TO:
Organizacijski odbor lige IFL je odločil da zaključni turnir najboljših 4 ekip v luči trenutnih razmer odpade, obvelja pa vrstni red po rednem delu, kjer pa Insport zaseda prvo mesto. FBK Insport je torej novi stari prvak mednarodne floorball lige IFL in je tako ubranil lanski naslov.