Insport mladi – Borovnica 6:5 

Na papirju očitni favorit Borovnica na srečanju z našo mlajšo ekipo sprva ni dovolil večjega presenečenja, saj so z igralcem več povedli. A našim fantom to ni vzelo poguma in so se še naprej zavzeto borili za vsako žogico in uspeli tudi premagati vratarja gostujoče ekipe. Rezultat se je nato prevešal v korist ene, nato pa druge ekipe, in ko so Borovničani povedali z dvema zadetkoma prednosti, je sprva Insportovem slabo kazalo. Še enkrat več se je pokazala želja po zmagi in Blaž Tomc je z dvema zadetkoma Insportovce vrnil “v igro”, da bi nato naši fantje celo povedali. Borovničani so nato slabe tri minute pred koncem in ob naši izključitvi poskusili celo z igro brez vratarja, Insportovci pa so uspešno odbijali vse napade, v vratih pa je številne nevarne strele dobro krotil Tim Luznar.  Ob eni od priložnosti je nato s skrajnimi močmi Lovro Oblak le uspel zatresti mrežo gostov in vodstvo povečati na dva gola, a so Borovničani vsega nekaj sekund pred koncem tekme le uspeli znižati prednost Ločanov na en zadetek. S to zasluženo in trdo prigarano zmago je ekipa Mladih prišla do dveh dragocenih točk, prav vsi člani ekipe pa so pokazali veliko srce in še več jeklene volje.

Insport  – Zelenci Kr. Gora 18:1 (3:0, 9:0, 6:1)

Strelci: Oman 4+3, Habjan 4+1, Dagarin 4+0, Triler 2+2, Križaj 1+2, Žontar 0+3, Prevodnik in Ritonja 1+1, Egart 0+2, Proj 1+0

Starejša članska ekipa je že na polovici prve tretjine vodila s 3:0 in povsem nadzirala dogajanje na igrišču. Podobno kot proti Olimpiji so Insportovci pravi strelski razcvet doživeli v drugem delu, ki so ga dobili z 9:0. V zadnjih 20 minutah so uspeli še šestkrat zadeti mrežo Zelencev, ki pa so vseeno prišli do častnega zadetka.