Minulo nedeljo je bil v dvorani Poden turnir za selekciji U9 in U13. Naši igralci in igralke so bili zelo uspešni, saj so na skupaj šestih tekmah štirikrat zmagali, enkrat igrali neodločeno in eno tekmo izgubili.

Naši najmlajši U9 so se po dvakrat pomerili z ekipama iz Kranjske Gore in iz Žirov. Prvo tekmo z Žirovci so Ločani začeli odlično in si priigrali precejšnjo prednost, a so v drugem polčasu popustili in na koncu iztržili točko za neodločen izid. V drugi tekmi proti ekipi iz Žirov so Ločani popravili nekaj napak iz prejšnje tekme, kar je bilo dovolj za zmago. Tudi tekmi proti ekipi Zelencev sta bili zelo izenačeni. Prvo so dobili naši, drugo pa Zelenci. Treba je omeniti odlično igro in očiten napredek v igri naših mladih junakov, ki so pokazali, da se jim delo na treningih dobro obrestuje. Od njih lahko v prihodnje pričakujemo še veliko dobrih rezultatov in prav to je razlog, da se nam za prihodnost škofjeloškega floorballa ni treba bati.

REZULTATI U9
Insport  – Žiri 7:7

Žiri – Insport 3:4

Insport – Zelenci 5:4

Zelenci – Insport 7:5

 

Na turnirju U13 pa so se naši mladi upi dvakrat pomerili z mladimi iz Borovnice. Prvo srečanje so Insportovci začeli izvrstno, saj so številni gledalci na prvi zadetek tekmecev čakali vsega deset sekund, po minuti in pol pa so vodili že z 2:0. Prvi polčas so domačini pripeljali do konca z vodstvom 6:3. V drugem polčasu so bili gostje iz Borovnice boljši, saj so Insportovci nekoliko popustili, a jim je prednost iz prvega polčasa omogočila zmago. Tekma se je končala z rezultatom 9:7 v korist domačinov. Drugo tekmo so Ločani začeli še bolje kot prvo, saj so za tri zadetke potrebovali manj kot minuto. Skozi celotno tekmo so ohranjali varno razliko pred nasprotniki. Tekmo so dobili z rezultatom 10:6 in s turnirja odšli s polnim izkupičkom točk.

REZULTATA U13

Insport – Borovnica 9:7

Insport – Borovnica 10:6