Člani ekipe U19A so na drugi tekmi finalnega kroga kategorije U19 visoko premagali Polansko bando z 2:12 in se tako ponovno neporaženi veselili naslova prvaka.

 

Druga tekma finala U19, 22.4.2017, Škofja Loka/Trata

Polanska banda U19 – Insport U19A  2:12 (0:2, 0:6, 2:4), * z 0:2 v zmagah je prvak postal Insport U19A

strelci za Insport: Oblak L. 3+0, Dagarin 1+1, Oman 2+1, Tomc 2+2, Triler 1+0, Bohinc 2+1, Mrak 1+0, Peklaj 0+3.

 

Druge tekme finala so se Insportovci lotili veliko bolj zavzeto in resno, in hitro povedli, ter držali vse niti tekme v svojih rokah. V vratih je bil zelo razpoložen Insportov vratar Zupančič, tako da Polanska banda to pot ni imela veliko možnosti ustaviti Ločanov.

“Cilj pred tekmo je bil, da čim prej povedemo, ker potem bomo lažje kontrolirali tekmo. In tekma se je potem res razvila v našo korist, po hitrem vodstvu smo v nadaljevanju razliko samo se povečevali. To pot smo bili tudi strelsko dokaj dobro razpoloženi, na polovici tekme je bil prvak bolj ali manj že znan. Pokazalo se je, da imamo veliko kvalitetnih igralcev oz. izvrstno generacijo U19, ki v tej kategoriji že dve sezoni ni bila poražena,” je povedal trener Gorazd Tomc. In res, tudi letos so člani ekipe U19 naslov prvaka dobili s prav vsemi dobljenimi tekmami sezone. Ta podvig jim je uspel tudi lani. S tem srečanjem se je tudi končala aktivna sezona 2016/2017 za Insport, ki je letos nanizal velike uspehe.

Člani prve ekipe so postali prvaki 1.SFL, Insport Mladi so zasedli zelo dobro četrto mesto. U19A je ostal prvak, kar je uspelo tudi ekipi U16A. U13, U11 in U9 pa so letos sezono končali na tretjem mestu v končni razvrstitvi. Prav vsem čestitamo za dobre tekme in uspešno sezono.

In čestitati ter zahvaliti se moramo še našim zvestim navijačem, staršem in podpornikom s tribun ter sponzorjem kluba, ki pomagajo, da imajo fantje dobre pogoje za delo, na tekmah pa jim z navijanjem in vzpodbujanjem dajejo novih moči in motivacije. Tudi zaradi take odlične podpore je letos ekipi U19 uspelo zmagati na vseh tekmah in sezono končati s 100-odstotnim izkupičkom.