V nedeljo, 20. 1. 2018, je domača dvorana Poden gostila turnirje selekcij U9, U13 in dve tekmi U19. Fantje in dekleta so skozi cel dan prikazovali odlične dvoboje in uživali v bučni podpori polnih tribun.

U9

Najmlajši so se odlično odrezali na obeh tekmah. Prvo tekmo proti ekipi iz Mojstrane so predvsem v obrambi začeli bolj zaspano, a nato v drugem polčasu igro v obrambi popravili in na koncu slavili z rezultatom 8:5. Na drugi tekmi proti ekipi Žiri B so si že v prvem polčasu priigrali šest golov prednosti in tako lahko v nadaljevanju tekmo mirno pripeljali do konca.

Insport U9 : Zelenci Mojstrana U9 – 8:5

Žiri B U9 : Insport U9 – 2:9

img_7355

U13

Ekipa fantov in deklet do 13 let je odigrala tri tekme. Na prvi tekmi turnirja jih je čakala ekipa Borovnice, ki se je izkazala za trd oreh, a so Škofjeločani kljub temu, da so v tekmo stopili nekoliko zaspano, predvsem zaradi odličnih obramb vratarke Hane Karabegović poskrbeli, da je zmaga ostala doma. Na drugi tekmi proti vrstnikom iz Poljanske doline so fantje in dekleta delovali precej bolj suvereno in zmagali z 10:5. Na tekmi se je kar s šestimi zadetki in podajo izkazal kapetan Luka Peruzzi. Na zadnji tekmi smo spremljali napet dvoboj med Insportom in Zelenci. Do zadnje minute so gostje vodili le z golom prednosti, v zadnji minuti pa je zbranost pri domačih močno popustila in v 45 sekundah so prejeli kar tri zadetke. Končni rezultat je bil 11: 7 za goste iz Kranjske Gore.

Insport U13 : Borovnica U13 – 9:6

Polanska banda U13 : Insport U13 – 5:10

Insport U13 : Zelenci U13 – 7:11

img_7351

U19

Na prvi tekmi, ki se je začela ob 15:30,  so moči pomerili fantje iz ekipe Insport B U19 in ekipe Zelenci U19. Mlajša izmed naših dveh ekip mladincev, ki je sestavljena pretežno iz igralcev, ki še vedno nastopajo v kategoriji do 16 let, se je skozi celo tekmo odlično borila in dokazala, da bo v prihodnji sezoni močan konkurent za naslov prvaka. Za zmago proti Kranjski gori je sicer tokrat nekoliko zmanjkalo, a fantom za prikazano igro lahko le čestitamo.

Insport B U19 : Zelenci U19 – 5:6

Na drugi tekmi so fantje iz prve ekipe ponovno dokazali, da so v letošnji sezoni nepremagljivi. Tokrat so premagali ljubljansko Olimpijo in v statistiko vpisali nove tri točke.

Insport A U19 : Olimpija U19 – 10 : 3

 

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili tudi vsem staršem in ostalim podpornikom kluba, ki so pomagali pri organizaciji turnirja.