Insport je tudi minuli konec tedna nanizal celo vrsto zmag. V 1. SFL sta bili uspešni obe ekipi, v U13 je ekipa A dvakrat zmagala. U9 pa so prav tako zmagali na obeh tekmah dneva.

insport-ziri-slovenia1

1.SFL
20.01.2018
Insport A – ŠD Polycom Brlog 30:4 (9:1, 12:2, 9:1)
Strelci za Insport A: Oman 7+3, Burnik 5+4, Košenina 2+4, Egart 3+2, Dolenc 3+1, Prevodnik 3+1, Žontar 3+1, Križaj 1+3, Žnidar 1+2, Habjan 1+1, Triler 1+0

Insport A je ponovno zabeležil visoko zmago, to pot so se znesli nad Polycomom Brlog. Gostje so prišli na Poden v nekoliko okrnjeni postavi, naši fantje pa so od prvih sekund tekme dalje narekovali tempo. Posebej so se izkazali v drugi tretjini, in tudi sicer so mrežo nasprotnika tresli v pravih “valovih”, ko so v eni ali dveh minutah uspeli zadeti kar nekajkrat (v 34 minuti srečanja so na primer zadeli kar trikrat), zadnji gol pa so uspeli doseči 20 sekund pred koncem tekme. Prevlada na igrišču se je na koncu tako poznala pri visokem rezultatu.

 

Insport B – Olimpija 11:2 (4:1, 5:0, 2:1)
Strelci za Insport B: Oblak 1+0, Podobnik 1+1, Tomc B. 1+2, Tomc G. 2+1, Peklaj 1+1, Blažič 1+0, Dagarin 1+3, Oman M. 1+0, Bohinc T. 1+0, Bozovičar Pintar 0+1

Člani ekipe B so se na srečanje z Olimpijo dobro pripravili, saj so gostje iz Ljubljane na njihovih nekaj zadnjih tekmah pokazali dobro igro. To pot pa so bili na parketu na Podnu nemočni saj so Insportovci že takoj močno pritisnili na vrata Olimpije in v 4. minuti tudi že zadeli. “Lahko smo razvili našo igro, tako na naši kot na nasprotnikovi polovici. S tem so nam pustili veliko prostora, to pa smo znali izkoristiti,” je povedal Jan Blažič, ki je v letošnji sezoni prestopil iz ekipe Zelencev v Insport in se odlično ujel s soigralci. Tudi naši mlajši igralci so bili to pot zelo razpoloženi, posebej prvi dve tretjini so prevladovali na igrišču. V zadnji tretjini so dobili priložnost za igro tako rekoč vsi fantje v rumenem, po visokem vodstvu pa so malce omilili pritisk na Olimpijo. Žal se je na tekmi poškodoval vratar Zupančič, ki bo najverjetneje z igrišča odsoten dalj časa.

 

U13, Ljubljana, 21.1.2018

Zelenci – Insport B 12:7
Polanska banda – Insport A 1:16
Insport B – Polanska banda 1:5
Olimpija – Insport A 2:10

Insport U13A še naprej prikazuje odlično in kombinatorno igro in ne daje tekmecem veliko manevrskega prostora. Člani ekipe B pa so to pot pokazali zelo veliko in so se dobro upirali bolj izkušenim tekmecem, posebej se je v vratih izkazal Martin Ivanušič, ki je letos prvič stopil v vrata, a je obranil veliko nevarnih strelov, in veliko pripomogel k dobrim rezultatom ekipe.

U9, Mojstrana, 21.1.2018

Kranjska Gora – Insport 3:6
Polanska banda – Insport 7:16

Naši najmlajši so se v Kranjski Gori odrezali naravnost odlično, saj so prepričljivo dobili obe tekmi. Svoj dan je imela Nina Nastran, ki je zadevala kot za stavo, na tekmi proti Kranjski Gori je od šestih golov dosegla pet zadetkov. In tudi goli njenih soigralcev na drugi tekmi so veliko prispevali k dobremu koncu tedna za Insport. Čestitke vsem.

foto: N.Ž.